Τα Social Media "παραδίδουν" μαθήματα ζωής και καριέρας στους μαθητές του σήμερα...

Social Media. Δηλαδή; Τα Social Media είναι Διαδικτυακοί Τόποι που επιτρέπουν την παραγωγή και δημοσίευση περιεχομένου από τους ίδιους τους χρήστες του Διαδικτύου. Στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, ενθαρρύνουν και επιδιώκουν τη συζήτηση, τα σχόλια, την αλληλεπίδραση και τον διαμοιρασμό οποιασδήποτε πληροφορίας μεταξύ των χρηστών.

Περισσότερα...

Όταν το βιογραφικό «μιλά» για εμάς …

Είναι ευρέως διαδεδομένη ανάμεσα μας η άποψη ότι η δημιουργία του βιογραφικού σημειώματος είναι μια εύκολη υπόθεση η οποία απλά προϋποθέτει την παράθεση στοιχείων αναφορικά με την εκπαίδευση μας, την εργασιακή μας εμπειρία και άλλα προσωπικά μας στοιχεία. Η συγκριμένη άποψη είναι απλά εσφαλμένη.

Περισσότερα...

Ο Προγραμματισμός της καριέρας.

Είναι δεδομένο, ότι η επιλογή επαγγέλματος είναι στοιχείο καθοριστικό, για την μελλοντική ανάπτυξη του ατόμου. Ένα επάγγελμα μπορεί να σε ανεβάσει, μπορεί όμως και να σε εξαφανίσει. Το επάγγελμα, αργότερα θα επηρεάσει το κοινωνικό σου status, το εισόδημά σου, ακόμη τον τρόπο ζωής σου και την προσωπική σου επιτυχία.

Περισσότερα...

Τι είναι η απομακρυσμένη εργασία;

Η εργασία μέσω του διαδικτύου ή αλλιώς απομακρυσμένη εργασία.

Όταν δίπλα στην εργασία βλέπουμε τη λέξη διαδίκτυο συνήθως το μυαλό μας δεν πάει σε θετικά συμπεράσματα. Γιατί όμως;

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στόχος μας είναι να ανοίξουμε πόρτες κι όχι να τις κλειδώσουμε χωρίς να ξέρουμε που μας οδηγούν.

Περισσότερα...

Επιχορηγηση Επιχειρησεων τοπσα

 

 

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης